Субота, 18.05.2024, 11:51
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 20 » Тиждень безпеки дорожнього руху
11:40
Тиждень безпеки дорожнього руху

У закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №2 "Веселка"  з 13.11.2017 по 17.11.2017 було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Метою тижня було формування, розвиток та закріплення у дітей дошкільного віку теоретичних і практичних знань щодо правил дорожнього руху; формування у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров'я; популяризація  знань правил дорожнього руху серед дітей та їх батьків; активізація роботи з попередження дитячого травматизму. 

В рамках Тижня безпеки, з метою закріплення знань дітей щодо безпеки дорожнього руху була проведена спортивна розвага "Світлофор в гостях у дітей". У розвазі брали участь діти середньої групи №10. Вихователі: Серко С.І., Стецюк О.Ю.

Метою розваги було навчити дітей розрізняти дорожні знаки, закріпити знання про правила дорожнього руху, уявлення про світлофор та його сигнали.

Діти з задоволенням брали участь в іграх-естафетах з дорожніми знаками, велобегами, кільцями та іншими цікавими атрибутами.

Всі заплановані заходи були спрямовані на вироблення у свідомості дошкільників правил і норм безпечного поводження на проїжджій частині  та під час надзвичайних ситуацій.

Переглядів: 412 | Додав: veselka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: