Неділя, 28.04.2024, 18:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 5 » Обласний семінар у ДНЗ
12:00
Обласний семінар у ДНЗ

30 квітня 2014 року у м. Острозі  проведено обласний семінар-практикум для методистів районних, міських методичних кабінетів (центрів), які координують питання дошкільної освіти з теми «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку засобами музейної педагогіки, музичного та художньо-прикладного мистецтва». Учасники семінару відвідали і Острозький дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №2 "Веселка".

Питання розвитку галузі освіти м.Острога висвітлила заступник міського голови Логвин О.А.. Начальник відділу освіти виконкому Острозької міської ради розповіла про здобутки та перспективи розвитку навчальних закладів міста.

У рамках семінару педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів міста презентували свою діяльність з питань духовно-морального виховання дошкільнят.

До уваги гостей у нашому дошкільному навчальному закладі було представлено музичну розвагу за участю дітей середньої групи «Все починається з сім’ї» (вихователь Гуц Людмила Дмитрівна). Також презентовано роботу закладу з питань духовно-морального виховання дошкільників засобами музичного мистецтва. 

 

 
Переглядів: 435 | Додав: veselka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: