Неділя, 05.05.2024, 05:11
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 13 » методичне об'єднання вихователів ДНЗ
13:29
методичне об'єднання вихователів ДНЗ

12 березня у дошкільному навчальному закладі відбулося засідання методичного об'єднання вихователів. У ході засідання педагогами молодших груп було презентовано свою освітню діяльність у роботі з дітьми молодшого дошкільного віку.

Вихователь Корнійчук Т.В. провела інтегроване заняття з сенсорного розвитку та ознайомлення з природою "Ой весно, весно, що ти нам принесла", яке було побудоване у цікавій формі подорожі до весняного гаю. Проведене заняття  зацікавило як дітей, так і присутніх педагогів. Вихователь Мосніцька А.М. показала інтегроване заняття з валеології, мовленнєвого розвитку  "Хто з чистотою дружить - той ніколи не тужить". На заняттях вихователями використовувались різноманітні форми роботи та основною формою роботи з дітьми молодшого дошкільного віку є гра ("Чарівна скринька", "Супермаркет", "Знайди свій колір", "Метелики і квіти").  

Педагоги закладу поділилися досвідом роботи з колегамии щодо сучасного підходу до формування у дошкільників логіко-математичної компетентності  та щодо використання здоров'язберігаючих технологій у роботі з дітьми молодшого дошкільного віку. Усі присутні почерпнули для себе багато цікавого, перейняли педагогічний досвід вихователів дошкільного закладу.

Переглядів: 559 | Додав: veselka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: