Понеділок, 06.05.2024, 05:51
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 5 » Методичне об'єднання вихователів ДНЗ
10:15
Методичне об'єднання вихователів ДНЗ

     4 грудня 2014 року у дошкільному навчальному закладі проведено методичне об'єднання вихователів закладу "Інтерактивні технології в розвитку мовлення дтей дошкільного віку", на якому розглядалися актуальні питання навчання та виховання дітей - дошкільників, організації роботи педагогів з батьками. На теоретичній частині засідання було заслухано виступи вихователя-методиста Карпишиної Н.В. "Основні аспекти роботи з батьками в ДНЗ" та вихователя старшої групи Скомаровської М.О."Значення пошуково-дослідницької діяльності для пізнавальної активності дітей старшого дошкільного віку". Вихователями Мукосій О.М. та Драчук Р.О. презентовано свій практичний досвід роботи. До уваги присутніх було представлено заняття з мовленнєвого розвитку в середній групі №2 "Весела пригода", на якому педагог Мукосій О.М. у цікавій формі, використавши сюрпризний момент - призхід Баби Яги, розповіла дітям про зиму, її ознаки, недоліки та переваги.

Драчук Р.О. показала заняття з розділу "Ознайомлення з природою" "Збережемо дерева й кущі на землі", яке було побудоване на розігруванні практичних ситуацій поводження з природою. На занятті використано яскраві костюми та музичний супровід, що полегшувало сприймання дітьми даного матеріалу.

Педагоги закладу показали високий рівень організації пізнавальної діяльності дітей та достатній рівень знань дошкільників з різних розділів програми розвитку дитини дошкільного віку "Українське дошкілля".

Переглядів: 374 | Додав: veselka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: