Неділя, 05.05.2024, 15:09
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 24 » інноваційні форми роботи на заняттях з художньої праці
10:12
інноваційні форми роботи на заняттях з художньої праці

          З метою збереження та захисту субкультури дошкільника та екології дошкільно­го дитинства; формування основ здорового способу життя; поширення і передачі педагогічного досвіду; навчання прийомам виготовлення оригінальної іграшки - Трав'янчик; розширення знань про виготовлення народної іграшки 23 вересня 2015 року у нашому дошкільному закладі проведено засідання педагогічної студії з теми «Інноваційні форми роботи на заняттях з художньої праці». До участі у даному заході були запрошені педагоги дошкільних закдадів міста.

Прослухавши доповідь вихователя-методиста Н.Карпишиної, присутні ознайомилися  з нетрадиційними техніками на заняттях художньо-естетичного циклу в дошкільних навчальних закладах. Закріпити теоретичний матеріал вихователі мали змогу виконуючи колективну вправу «Квітка-семицвітка», під час якої прикрашали пелюстки у різних техніках.

Методист методичного кабінету Тетяна Слободян провела усім присутнім майстер-клас з виготовлення екологічної іграшки «Трав’янчик». Процес створення був цікавим та захопливим.

Після виготовлення іграшки учасники педагогічної студії оформили виставку своїх виробів.

Переглядів: 383 | Додав: veselka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: