Неділя, 05.05.2024, 05:30
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 16 » фестиваль родинної творчості "Мелодія двох сердець"
12:20
фестиваль родинної творчості "Мелодія двох сердець"

13 березня у Острозькому  дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №2 «Веселка» відбувся фестиваль родинної творчості «Мелодія двох сердець». Свої  таланти та творчі здобутки  показали  учасники, яких  пов’язують  родинні  зв’язки:  батьки та  діти,  бабусі  та  онуки, братики й сестрички.

Фестиваль розпочався виступом завідувача Угрин Т.Р. та вихователя дошкільного закладу Гук В.В. Вони виконали пісню «Діти України», що налаштувало учасників на позитивний настрій та зацікавило глядачів.

Наймолодші учасниці свята Соломійка разом із мамою та Софійка зі своєю родиною подарували усім присутнім не лише чарівні пісні, а й безліч позитивних емоцій. Після цих зворушливих виступів байдужим не залишився ніхто.

Усі учасники фестивалю виявили неабияку сміливість та доклали немало зусиль, фантазії, щоб донести до глядачів свої почуття, переживання, розкрити таланти. Вихованці дошкільного закладу вилили свою творчість у піснях, як українських народних, так і сучасних виконавців, мелодіях, які витікали дзвінким потічком з-під пальчиків маленьких музикантів. Усі родинні виступи зачепили струни у душах кожного глядача, змусили задуматись про сімейні цінності, згадати втрачені звичаї та традиції родини, розкрити серця для забутих почуттів, відкрити шлях до нових звершень.

Гості фестивалю, діти старших груп дошкільного закладу подарували запальний український танок та пристрасне танго, випускниця нашого закладу Аня Лавренюк виконала на скрипці композицію Secret Garden.

Заключним виступом фестивалю стала пісня у виконанні музичних керівників закладу Гроголь А.О. та Рибачук Н.М., ведучих заходу. Усім учасникам дійства завідувачем Угрин Т.Р. було вручено дипломи за активну участь у фестивалі родинної творчості «Мелодія двох сердець» та популяризацію української пісні, а маленьких артистів почастували солодощами.

Велику подяку хочемо висловити родинам вихованців Маргаритки Коцюк, Лілі Коваль, Софійки Шевчук, Соломійки Стецюк, Злати Тарасюк, Ані Дубкової, Діани Намчук, сім’ям Белявських та Лавринюків за те, що подарували свою творчість глядачам та не залишили байдужим жодного серця, жодної душі.

 

Переглядів: 697 | Додав: veselka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: